wesend

Beveiligde oplossing voor het via e-mail verzenden van omvangrijke bestandenl

Beveiligde oplossing voor het via e-mail verzenden van omvangrijke bestandenl

weSend is een oplossing voor het verzenden en ontvangen van omvangrijke bestanden via Internet waarbij het uitwisselen van data tussen professionele klanten bevorderd wordt.

De voor bedrijven, instanties en verenigingen bestemde weSend wordt aangepast aan de naam en het logo van de klant, zodat deze perfect in zijn informatiesysteem geïntegreerd kan worden.

De volledig autonome klant beschikt over een beheerdersconsole waarmee hij toegang tot de weSend oplossing verstrekt aan de hand van zijn behoeften ( medewerkers, klanten, filialen…).

De systeembeheerder beheert zelf de gebruikers van de oplossing (toevoegen, wijzigen, verwijderen, van de rechten) en heeft toegang tot het overzicht van de verzonden/opgeslagen bestanden.

De weSend oplossing wordt in de SaaS modus gedistribueerd en gehost door dropCloud of rechtstreeks door de klant, om aan alle behoeften van alle bedrijfsprofielen te kunnen beantwoorden.

De service kan op basis van een forfait of aan de hand van het verbruik gefactureerd worden.

weSend omvat een SSL beveiligingssysteem waarmee de bestanden tijdens de hele verzending onleesbaar zijn. De data kunnen eveneens versleuteld worden, waarmee ze onleesbaar zijn op de server.

De traceerbaarheid van de verzendingen wordt gegarandeerd door een in real time werkende follow-uptool die voor iedere gebruiker van de oplossing te gebruiken is.

wesend

Naar de site

wesend 05-2014